Pehea e mālama ai i ka ʻili ma hope o ka microneedling RF?

Ma hope o karadiofrequency microneedlehoʻopau ʻia ka mālama ʻana, wehe ʻia ka pale ʻili o ka wahi i mālama ʻia, a hiki ke hoʻoulu ʻia nā mea ulu, ka wai hoʻoponopono olakino a me nā huahana ʻē aʻe e like me ka mea e pono ai.ʻO ka ʻulaʻula liʻiliʻi a me ka pehu ʻana ma hope o ka mālama ʻana.I kēia manawa, pono e hoʻopili i kahi mask hoʻoponopono i ka manawa e hoʻomaha ai a hoʻomaha i ka ʻeha.E noi i ka mask ma kahi o 20 mau minuke.

 

 https://www.sincoherenplus.com/microneedle-rf-machine/

 

Inā makemake ʻoe e hoʻohana i nā huahana hōʻoluʻolu a i ʻole nā ​​lāʻau lapaʻau, e hōʻalo i nā huahana hiki ke hoʻoulu i ka maʻi maʻi, a pono nā huahana sterile.

 

Ma keʻano laulā, e hana ʻia ka scabbing i loko o 24 mau hola ma hope o ke kaʻina hana.Ma hope o ka hoʻokumu ʻana o ka scab, pono nā mea maʻi e pale i ka scab.ʻAʻole pono e ʻike ʻia ka wahi i mālama ʻia i ka wai i loko o 8 mau hola, a pono e pale ʻia ka ʻoki ʻana me nā lima.E ʻili maʻamau ka pehu, no ka mea he mea kūpono kēia i ka hoʻoponopono pono ʻana o ka ʻili, e ʻimi ana i nā hopena lapaʻau maikaʻi aʻe.Pono ka pale ʻana i ka lā ma hope o ka mālama ʻana.

 

Ka manawa postoperative kūlana postoperative Nā ʻōlelo aʻoaʻo hoʻihoʻi Nā ʻano mālama
0-3 lā erythema

 

1-2 mau lā no ka wā ʻulaʻula, ʻulaʻula iki ka ʻili a paʻa.Ma hope o 3 mau lā, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā huahana mālama ʻili maʻamau.Hiki iā ʻoe ke hoʻopili i ka serum wrinkle ma nā wrinkles maopopo. Mai hoʻopā i ka wai i loko o 8 mau hola.Ma hope o 8 hola, hiki iā ʻoe ke holoi i kou maka me ka wai maʻemaʻe.E nānā pono i ka pale ʻana i ka lā.
4-7 lā manawa hoʻololi

 

Hoʻokomo ka ʻili i kahi manawa o ka liʻiliʻi invasive dehydration ma kahi o 3-5 mau lā E hana maikaʻi i ka hydration sunscreen e pale ai i ke ʻano o ka hyperpigmentation, a pale i ke komo ʻana a haʻalele i nā wahi wela, e like me nā sauna, nā pūnāwai wela, etc.
8-30 lā manawa uku-mua

 

Ma hope o 7 mau lā i loko o ka hoʻonohonoho hou ʻana a me ka manawa hoʻoponopono, hiki i ka ʻili ke loaʻa ka ʻili iki.A laila, hoʻomaka ka ʻili a ʻālohilohi. Hiki ke hana ʻia ka lua ma hope o 28 mau lā.ʻO ka mālamaʻana i kahi papa hana holoʻokoʻa,ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena.3-6 mau manawa no kahi papa o ka lāʻau.Ma hope o ka mālama ʻana, hiki ke mālama ʻia ka hopena no 1-3 mau makahiki.
Hoʻomanaʻo lokomaikaʻi I ka wā o ka mālama ʻana a me ka hoʻihoʻi ʻana, pono ʻoe e ʻai i ka meaʻai māmā, e hana maʻamau.E hahai i kāu kauka inā loaʻa iā ʻoe kekahi pilikia.

 


Ka manawa hoʻouna: Iune-12-2024